Kiinan kieli uutisissa

Tampereen yliopisto-TV kävi tekemässä jutun kiinan opiskelusta Tampereella. Kuvausryhmä vieraili Pispalan koulussa. He haastattelivat 4. luokan oppilasta Matias Luukkosta, kiinan opettaja Sixin Gaota ja hankekoordinaattori Mika Lintujärveä. Uutisen kimmokkeena oli Tampereen kaupungin Lasten ja nuorten palvelujen lautakunnan päätös lisätä kiinan kieli Annalan koulun kieliohjelmaan. Näin kiina on valittavissa A1-kieleksi kaikilla Tampereen perusopetusalueilla.

Mainokset

One thought on “Kiinan kieli uutisissa

  1. Todella hienoa lukea, etta Tampereella on lisatty kiinan opetusta, varsinkin A1 kieleksi! Opiskelen itse maisterin tutkintoa kiinan opettamisessa taalla Kiinassa ja toimin samalla tuutorina pohjoismaisille kiinan opiskelijoille. Matiaksen kiinan opinnot ovat nayttaneet saaneen erittain hyvan alun! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s