Vuoden 2016 kielivalintaillat on pidetty

Kielivalintailtoja järjestettiin Tampereella marraskuussa. Kielivalinnat tulevalle lukuvuodelle tehdään alkuvuodesta 2017. Kakkosluokkalaiset valitsevat A1-kielen ja kolmasluokkalaiset mahdollisesti A2-kielen. Kiinaa voi Tampereella opiskella A1-kielenä Pispalan, Annalan ja Vuoreksen kouluissa tai yläkoulussa valinnaisena B-kielenä Fistassa ja Juhannuskylän koulussa.

Kiinan kieltä esiteltiin tänä vuonna Tammelan, Karosen ja Hyhkyn kouluilla. Kouluilla järjestettiin seikkailurata, joissa eri kielillä oli omat pisteensä. Vanhemmille kerrottiin kieltenopiskelusta Tampereen kouluissa.

Lapset pääsivät tutustumaan kiinan kieleen eri tavoin.

img_5525

Hyhkyn koululla kiinan pisteellä askarreltiin ja harjoiteltiin kirjoitusmerkkejä.

img_5728Tammelan koulussa kieliradat pidettiin eri luokkahuoneissa.

img_5727Tammelan koululla kiinan pisteellä oli kolme eri tehtävää. Lapset saivat tutustua kiinalaiseen horoskooppimerkkiinsä ja askarrella sen mukaisen kirjanmerkin. Pisteellä myös harjoiteltiin numeroita kiinaksi. Kirjoitusmerkkejä tehtiin harjoituskankaalle, jolle maalataan pensselillä vain vettä käyttäen. Vesi näyttää kankaalla mustalta, mutta veden kuivuessa merkit häviävät.

img_5823Karosen koululla kielivalintailta järjestettiin liikuntasalissa.

img_5824Kuvassa näkyy kirjanmerkkejä, joissa on kirjoitusmerkkejä ja koristeena kuvia horoskooppimerkeistä ja kiinalaisista ruuista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s