POP kiinaa -hanke

POP kiinaa on Opetushallituksen rahoittama (kansainvälistymisen valtionavustus) ja Tampereen kaupungin perusopetuksen koordinoima kiinan kielen edistämishanke.

Hankkeen nimen taustalla on monia mielleyhtymiä: kiinan kieli on tällä hetkellä pop;kiinalaisten keksimät ilotulitteet sanovat pop; Pispalassa (hankekoulu Tampereella) opit puhumaan kiinaa ja valtakunnallisesti hanke tähtää siihen, että perusopetukseen saataisiin enemmän kiinan kielen valitsjoita.

Hankkeen toimintasuunnitelmasta löydät tarkemmin eritellyt tavoitteet, alustavan aikataulun, kustannusarvion ja listauksen yhteistyökumppaneista.

POP kiinaa 3 toimintasuunnitelma

Hankkeen yhteyshenkilöt:

Markku Rissanen, rehtori, Pispalan koulu, Tampere, p. 040 776 3771, etunimi.sukunimi[at]tampere.fi

Miika Katajamäki, koordinaattori, Tampereen kansainvälinen koulu, Tampere, ohjausryhmän puheenjohtaja, projektikoordinaattori, p. 050 406 5305, etunimi.sukunimi[at]tampere.fi

Sixin Gao, kiinan kielen opettaja, Tammelan koulu, Tampere                                                                                                                                 p. 0400-169 970, etunimi.sukunimi[at]tampere.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s